Elixer als wondermiddel

Elixer: een wondermiddel om pigmentvlekjes, de droge huid en fijne lijntjes weg te werken. Een elixer kent een hoge concentratie aan rijke ingrediënten die de huid intensief verzorgen. Hierdoor wordt dit product ook wel de ‘hersteller van de huid’ genoemd. Een elixer kent drie krachtige werkingen én bijbehorende Oolaboo elixers:

Verminderen van pigmentvlekken: Pigmentvlekken zijn onregelmatige donkere plekken op de huid die ontstaan door zonlicht, hormonen, huidbeschadiging (zoals littekens), ziekten of medicijnen.  Middels een chemische peeling of laserbehandeling kunnen deze pigmentvlekken worden verwijderd, maar ook met het gebruik van een elixer. De Oolaboo saveguard elixer helpt met het verminderen van pigmentvlekken, alsook rode, gevoelige eczeemhuid met couperose of rosacea. Daarnaast beschikt de elixer ook over anti-aging eigenschappen.

Voeden van de droge huid: Is een dag- en nachtcreme niet voldoende om de huid te voeden? Gebruik dan een elixer! Een elixer werkt als een aanvulling op de crèmes en andere huidverzorgingsproducten. Wanneer de huid heel droog aanvoelt, is het van belang om vóór het slapen gaan een voedende elixer te gebruiken. De Oolaboo beauty sleep elixer werkt effectief en voedend, zodat je wakker wordt met een zachte en soepele huid. Dit elixer bevat vitamine C en E.

Beschermen tegen huidveroudering: Vanaf onze vijfentwintigste levensjaar zijn de eerste tekenen van huidveroudering al te zien. Huidveroudering is een natuurlijk proces, maar we kunnen het proces wel iets vertragen middels de juiste huidverzorging. De Oolaboo truffle indulgence elixer is een geconcentreerde elixer op basis van witte truffelolie en een zeer hoge concentratie van o.a. hyaluronzuur: speciaal ontwikkeld voor de rijpere huid. De elixer geeft een liftend en verstevigend effect. Het vermindert zichtbaar de hoeveelheid en diepte van de rimpels en fijne lijntjes.


ellen def4 e1465312685206

Over de auteur: Ellen Wilmink

Communication manager at Oolaboo Holland

43 Artikelen

Discover more