7 redenen voor het gebruik van een conditioner

Nadat we ons haar wassen onder de douche, verzorgen we het haar daarna met een conditioner. Hieronder staan 7 redenen waarom een conditioner zo goed werkt voor jouw haar!

 

  1. Shampoos reinigen het haar en kunnen het haar daardoor vaak iets droog/stug aan laten voelen. Een conditioner zoals Oolaboo bouncy bamboo reconstructor helpt dit te herstellen en het haar opnieuw te voeden. Hierdoor valt het haar ook mooier.
  2. Een conditioner helpt jouw haar gezond te maken door de natuurlijke slijtage te vertragen. Het haar bestaat uit 10-12 beschermlagen. Door de conditioner worden deze beschermlagen in stand gehouden, zodat het haar langer en gezonder kan groeien. Een ideale conditioner voor beschadigd haar is de Oolaboo blushy truffle conditioner
  3. Door de droogte en kou van buitenaf, dient het haar weer gevoed te worden en de vochtbalans hersteld te worden. Ook elastiekjes, borstels, kammen en vlechten kunnen het haar en de beschermlagen beschadigen. Een conditioner bevat voedende ingrediënten dat voorkomt dat de haren beschadigen of afbreken. Een voedende en herstellende conditioner zoals Super foodies rich moisturizing conditioner helpt jou om dit resultaat te krijgen.
  4. Na een kleurbehandeling kan jou haar wat extra aandacht gebruiken. Een conditioner zoals Super foodies colour stay conditioner zorgt voor hydratatie, behoudt de kleur langer én voedt het haar.
  5. Pluizig haar vermindert na het gebruik van een conditioner zoals Oolaboo straight baobab detangler.
  6. Krullen komen weer tot leven met de Oolaboo lively curl conditioner.
  7. Conditioners, zoals Oolaboo fresh stimulating conditioner, helpen haaruitval en dunner wordend haar te verminderen, door ingrediënten zoals pure pepermuntolie en Japanse matcha-thee.

 

Written by Saloni Evers.


ellen def4 e1465312685206

Over de auteur: Ellen Wilmink

Communication manager at Oolaboo Holland

36 Artikelen

Discover more