De 60 seconde regel

Het reinigen van jouw huid is het belangrijkste onderdeel van jouw dagelijkse beauty routine! Een onderdeel dat je, minstens, twee keer per dag uitvoert. Zeg eens eerlijk? Hoelang duurt jouw reinigingsritueel? In de stoel van de schoonheidsspecialist is het je vast opgevallen dat zij langer bezig is met het reinigen van jouw huid, dan jijzelf thuis doet.

Om jouw huid goed te kunnen reinigen en de cleanser die je gebruikt goed zijn werk te laten doen, heb je minimaal 60 seconden nodig. 60 Seconden heb je nodig om jouw huid zacht te maken en het vuil uit jouw poriën te halen. Bovendien zal de textuur van jouw huid verbeteren en jouw huid er hierdoor beter uitzien.
Jouw huidbarrière werkt de hele dag hard om invloeden van buitenaf tegen te gaan. Gebruik een zachte reiniger die jouw huidbarrière niet beschadigd.
Een goed gereinigde huid zorgt ervoor dat het elixir en de dagcrème die je daarna gebruikt, veel beter door de huid worden opgenomen.

Dus ook als je haast hebt om de deur uit te gaan in de ochtend en je bijna in slaapt valt voor het naar bed gaan, vergeet nooit jouw huid te reinigen!


ellen def4 e1465312685206

Over de auteur: Ellen Wilmink

Communication manager at Oolaboo Holland

36 Artikelen

Discover more