news

Bij Oolaboo bekijken wij schoonheid niet alleen vanuit het perspectief van uiterlijke schoonheid en verzorging aan de buitenkant. De maximale potentie van uiterlijke schoonheid wordt verkregen door net zoveel aandacht te besteden aan onze innerlijke schoonheid en gezondheid: onze binnenkant. Daarom bestaan onze cosmeticaproducten uit ‘voedzame’ en veilige ingrediënten. Omdat onze huid ons grootste orgaan is, en alles wat je hierop ‘smeert’ kan absorberen, is ons uitgangspunt bij productontwikkeling altijd dat wanneer het niet veilig voor onze mond is, wij het ook niet op onze huid willen gebruiken! Mondverzorging valt onder cosmetica en wij gebruiken het minimaal twee maal per dag in onze mond. Vreemd genoeg behoren de reguliere tandpasta’s niet echt tot de categorie gezond. In de eerste plaats omdat in bijna alle gewone tandpasta’s fluoride zit, maar ook allerlei andere ongezonde of zelfs giftige stoffen, zoals SLS en parabenen.

Om die reden heeft Oolaboo in samenwerking met Kleinsman / Varzideh Dental Center natuurlijke, veilige en gezonde mondverzorging ontwikkeld:
· natural white toothpaste
· fresh organic mouthwash
· no bad breath spray

Kleinsman / Varzideh Dental Center is al meer dan 20 jaar de kliniek voor eenvoudige en zeer complexe tandheelkundige behandelingen, is aangesloten bij Leading Dental Centers of the World, en is opgericht door Richard en Bertho Kleinsman. Vanuit de hele wereld komen patiënten naar Bocholt. Velen van hen hebben een publieke functie en zijn zich bewust wat een stralende glimlach doet. Zij komen naar Kleinsman omdat ze het allerbeste willen.

 
Bestel direct in onze webshop.